Opret abonnement og få fri forsendelse

Hej og velkommen til Ohpops!

Vi er forhåbentlig landet på din rejse mod en sundere hverdag! Ohpops er din perfekte rejsemakker når dit indre velvære skal plejes og du skal holde den gode energi kørende.

TEST VORES POPS!

 • Sprød & Børnevenlig

  En dejlig, knasende snack - perfekt til børnenes madpakker.
 • Farvel til Sukkertrangen

  Den ideelle snack, når sukkertrangen melder sig. 
 • Ohpops på farten

  Med 50% protein & fibre, stiller Ohpops sulten på farten.

Vores rejse til Ohpops

Ohpops blev grundlagt af vores stifter, Ole, tilbage i 2018 med en vision om at skabe en snack, der ville revolutionere markedet.
Ole ønskede at gå imod den tendens, han så på supermarkedets hylder, hvor ultra forarbejdede fødevarer dominerer markedet - fyldt med ingredienser der ikke har gavn for kroppen.


Ole er heldigvis drevet af nysgerrighed, og når han først træffer en beslutning, er han urokkelig. For opgaven om at skabe den “perfekte” snack, viste sig at være større end end først antaget. Efter 5 år, utallige videnskabelige artikler og mere end 300 tests, så Ohpops endelig dagens lys!
En crunchy pop skabt af tre nærende og højkvalitets ingredienser - Fundamentet for Ohpops var blevet en realitet. 


I dag har Ohpops fundet hjem hos mange forbrugere, både i danske og udenlandske hjem, hvor alle har inkorporeret pops på deres egen måde og fundet rutiner, der passer til deres behov! Mange møder ofte deres behov ved 10 pops morgen og 10 pops aften. 

Læs anbefalingen fra diætist Stina Dannerfjord her

Ingredienser

Fuldkorns Havremel* (glutenfri), Ærte protein* og Hampe protein*

* Økologiske ingredienser

** Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ/2000 kcal)

Vores 3 økologiske plante Ingredienser 

 • Glutenfri Fuldkorns havremel

  I hjertet af vores pops finder du økologisk glutenfri fuldkorns havremel, der bl.a. indeholder ufordøjelige kostfibre. 

  Kostfibrene kan ikke nedbrydes af kroppens enzymer; i stedet passerer de ufordøjet gennem tyndtarmen til tyktarmen. Her gennemgår fibrene en bakteriel fermenteringsproces, der giver energi og næring til tyktarmens mikrobiom, samtidigt produceres kortkædede fedtsyrer. 

  Kostfibrene fodrer tarmfloraens gode bakterier som herved styrkes, og der skabes en bedre balance mellem gode og dårlige bakterier. Kostfibre fra fuldkorns havremel kan medvirke til en forbedret tarmfunktion gennem at reducere risikoen for forstoppelse*.

 • Ærte-protein

  Vi har valgt en økologisk “brown pea” (Pisum Sativum) til vores produkt. Det er en gammel ærtesort fra de Baltiske lande. Ærten er rig på makronæringsstoffer som protein, stivelse, kostfibre og polysakkarid (kompleks kulhydrat), hertil kommer polyphenol, flavonoider samt naturlige antioxidanter. 

  Vores leverandør er certificered ISCC Plus (sustainabilty) samt ISO 50001.

 • Hampe-protein

  Hampeprotein (Cannabis Sativa L) er rig på essentielle aminosyrer, flerumættede fedtsyrer, vitaminer, mineraler, fibre samt antioxidanter. Hampen er naturlig fri for gluten og allergener(top 14). For at sikre en høj kvalitet, har vi valgt en leverandør der løbende tester hampeproteinet for indhold af THC, tungmetaller, pesticider og andre skadelige stoffer.   

  Grundet det høje næringsindhold og bioaktive ingredienser, har både ærte og hampe proteinerne en lang række sunde egenskaber, og interessen for at anvende dem i udviklingen af “functional foods” er stigende. 

Hvordan er Ohpops blevet skabt


De tre planter har gennemgået en skånsom proces, hvor kun vand, varme og tryk er blevet anvendt og poppet til en sprød fornøjelse. 

Når vi benytter denne skånsomme proces sikrer vi, at planternes høje niveau af vitaminer og mineraler bevares.