Opret abonnement og få fri forsendelse

Det siger i om Ohpops

Ohpops er en sprød snack, der kan gavne din hverdag på mange måder.

Vi er heldige at have mange, der gerne deler deres oplevelser med os, og du kan læse et par af dem her. Derudover kan du også finde flere tanker og oplevelser på TrustPilot.

Vi elsker at hører fra dig, så hvis du gerne vil dele dine tanker om Ohpops er du velkommen til at skrive en anmeldelse på Trustpilot eller kontakte os på hello@ohpops.dk

 • Sprød & Børnevenlig 

  En dejlig, knasende snack - perfekt til børnenes madpakker.
 • Sig Farvel til Sukkertrangen

  Den ideelle snack, når sukkertrangen melder sig 
 • Tag Ohpops med på farten

  Med 50% protein og fibre er Ohpops den perfekte snack til at stille sulten, når du er på farten.
 • Med 10-12 pops to gange dagligt holder jeg min energi oppe og mit barnebarn på 4 år er også blevet vild med dem. Hun får 4 stk. morgen og aften. Mine varmeste anbefalinger.

  Susanne, 58.

 • Dejlig måde at få fibre og proteiner på. Spiser 8-10 stk hver morgen sammen med vitaminerne og det giver en følelse af en god og sund start på dagen.

  Senai, 37

 • Jeg startede stille og roligt ud med OhPops og her efter et par måneder, er jeg landet på en mængde, der fungerer godt for mig: 10 pops både morgen og aften inden mad. At de her små snacks, med gode og naturlige ingredienser, kunne ændre min hverdag til det bedre, havde jeg aldrig turde håbe på. Kæmpe anbefaling herfra!!

  Emma, 28

Happy Tummy Bliss

 • ★★★★★

  “Ohpops har fuldstændig givet ro på min mave. Jeg spiser 10 morgen og 10 aften og efter bare et par dage kunne jeg mærke betydelig forskel. Kan klart anbefales om man har problemer med maven eller ej - man kan tydeligt mærke, at man giver sit system en helsetur. ”

  Simone, 38
 • ★★★★★

  “Jeg har nu spist OhPops i et par måneder. Jeg tog fire pops før morgenmaden og fire før aftensmaden i begyndelsen, men er trappet op til 8 to gange dagligt. OhPops har vist sig at virke fantastisk på maven. No problems nu! Det er ingen sag at tage dem eller at huske dem. De står i en glasbeholder lige ved siden af musli’en på køkkenbordet, så jeg glemmer dem ikke. Desuden vejer de intet, så de har skam også været med en tur i kufferten. ”

  Bodil, 55
 • ★★★★★

  “Super sund crunchy snack, der ligger godt i maven og holder min usunde craving på afstand”

  Jesper, 48
 • ★★★★★

  “Jeg er blevet så glad for Ohpops, jeg spiser ca. 10 hver morgen og aften, og de er efterhånden en fast del af rutinen. Jeg spiser dem med god samvittighed, jeg ved jeg gør noget godt for min krop og hele mit system. Ikke nok med at de giver en dejlig mættende fornemmelse, der stiller snack-trangen, de får også min mave til at klare sig bedre gennem dagen. ”

  MS, 48
 • ★★★★★

  “ Min datter på 5 år, får pops med i sin madpakke hver dag - cirka 3-4 pops til både frokost og eftermiddag. Det er fantastisk at have et alternativ til de andre snacks, der findes på markedet, og som jeg kan give med god samvittighed.”

  KN, 37