Opret abonnement og få fri forsendelse

Et opgør mod de moderne snacking-vaner

Ohpops er ikke bare et opgør med de let tilgængelige ultra forarbejdede snacks, der nemt frister, vi udfordrer også de mange kosttilskud. Ohpops er et “whole Food” produkt der består af proteiner, komplekse kulhydrater, gode fedtsyrer, plantefibre, vitaminer og mineraler.

3 økologiske plante - intet andet... 

 • Glutenfri Fuldkorns havremel

  I hjertet af vores pops finder du økologisk glutenfri fuldkorns havremel, der bl.a. indeholder ufordøjelige kostfibre. 

  Kostfibrene kan ikke nedbrydes af kroppens enzymer; i stedet passerer de ufordøjet gennem tyndtarmen til tyktarmen. Her gennemgår fibrene en bakteriel fermenteringsproces, der giver energi og næring til tyktarmens mikrobiom, samtidigt produceres kortkædede fedtsyrer. 

  Kostfibrene fodrer tarmfloraens gode bakterier som herved styrkes, og der skabes en bedre balance mellem gode og dårlige bakterier. Kostfibre fra fuldkorns havremel kan medvirke til en forbedret tarmfunktion gennem at reducere risikoen for forstoppelse*.

 • Ærte-protein

  Vi har valgt en økologisk “brown pea” (Pisum Sativum) til vores produkt. Det er en gammel ærtesort fra de Baltiske lande. Ærten er rig på makronæringsstoffer som protein, stivelse, kostfibre og polysakkarid (kompleks kulhydrat), hertil kommer polyphenol, flavonoider samt naturlige antioxidanter. 

  Vores leverandør er certificered ISCC Plus (sustainabilty) samt ISO 50001.

 • Hampe-protein

  Hampeprotein (Cannabis Sativa L) er rig på essentielle aminosyrer, flerumættede fedtsyrer, vitaminer, mineraler, fibre samt antioxidanter. Hampen er naturlig fri for gluten og allergener(top 14). For at sikre en høj kvalitet, har vi valgt en leverandør der løbende tester hampeproteinet for indhold af THC, tungmetaller, pesticider og andre skadelige stoffer.   

  Grundet det høje næringsindhold og bioaktive ingredienser, har både ærte og hampe proteinerne en lang række sunde egenskaber, og interessen for at anvende dem i udviklingen af “functional foods” er stigende. 

Proteiner og Aminosyrer

Kroppens essentielle byggesten

Når vi kombinerer de tre ingredienser, sikrer vi en komplet aminosyreprofil. Et af vores mål da vi skabte Ohpops, - var at udvikle en plantebaseret snack, med den bedst mulige aminosyreprofil og dette har vi opnået gennem valget af de tre planter.

Proteiner er vigtige molekyler der fungerer som energikilder, derudover udfører de vigtige funktioner i vores krop, som vævsreparation, fremmer vækst (vigtig for børn), bekæmper sygdomme og transporterer ilt og næringsstoffer rundt i blodet.
For at udføre disse funktioner er proteiner afhængige af en anden essentiel molekyle; aminosyrer, der agerer som proteinernes byggesten.

I alt er der 20 forskellige aminosyrer, hvoraf 9 af dem er klassificeret som "essentielle", fordi vores kroppe ikke selv kan producere dem. Derfor er det afgørende, at vi får disse 9 aminosyrer gennem vores kost hver dag.Forestil dig dem som forskellige byggeklodser, hvor aminosyrer er brikkerne, der kombineres for at skabe forskellige strukturer. Når din krop får alle aminosyrer, kan den konstruere flere typer proteinstrukturer, hver med forskellige funktioner, egenskaber og formål. Jo større variation af aminosyrer, der er tilgængelige for din krop, desto flere funktioner og muligheder har den.

Ingredienser

Fuldkorns Havremel* (glutenfri), Ærte protein* og Hampe protein*

* Økologiske ingredienser

** Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ/2000 kcal)

Hvordan er Ohpops blevet skabt


De tre planter har gennemgået en skånsom proces, hvor kun vand, varme og tryk er blevet anvendt og poppet til en sprød fornøjelse. 

Når vi benytter denne skånsomme proces sikrer vi, at planternes høje niveau af vitaminer og mineraler bevares.