Kalder alle friske og health-interesserede studerende!

Vi søger en håndfuld friske og outgoing unge ildsjæle til timelønnet arbejde eftermiddage og weekender i Storkøbenhavn med start slut marts / start april 2022.

 

 

Vi hos Ohpops! har netop lanceret vores første plantebaserede protein pops, og har brug for hjælp til sampling i butikker i hovedstadsområdet, primært Irma & Meny til at starte med og udendørs når vejret tillader det til foråret. En sampling / demo varer typisk 3-4 timer. Der er mulighed for flere samplings på samme weekend. I butikkerne skal der deles samples ud med god energi samt formidle vores fortælling til kunderne. Brænder du for en sund kost, er interesseret i clean label produkter samt plantebaserede fødevarer, og har du en god buzz? Så er det dig vi mangler til at få spredt budskabet omkring, hvad sund snacking indebærer i udvalgte butikker storbyen!

Kontrakterne vil være individuelle, og de vil blive tilpasset dit skema så vidt muligt, da arbejdstiderne vil være skiftende alt efter sæson/kampagner.

 

 

Hvis det lyder som noget, du kunne tænke dig at høre mere om, så send os en mail på hello@ohpops.dk med lidt info omkring dig selv samt enten et link til din LinkedIn eller dit CV.

 

 

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

WANT MORE NEWS?